Ilona online

Welk nieuws in Hollands Kroon?

Trainen in een Jumpsquare Arena is toch wel een stuk gaver. Hier draait alles om hoog, hoger, hoogst! Speel als een echte Freerunner met de zwaartekracht en oefen de vetste Tricks, maar dan letterlijk op een hoger niveau. Daag jezelf, je vrienden, familie of klasgenootjes uit en laat zien wie de beste is!

De één is sneller, de ander behendiger. In deze Zone is er voor iedereen een uitdaging. Daag elkaar uit, maar leer ook van elkaar. Uiteindelijk is samen Jumpen toch veel leuker!

Ga samen de uitdaging aan! Go Extreme Laat zien dat je karakter hebt. In de Extreme Zone ga je sneller, hoger en stroomt de adrenaline door je lichaam. Dit is de Zone waar je alles nodig hebt: behendigheid, controle, snelheid en een flinke dosis lef. Party time Heb jij al eens een feest gegeven waar het hele jaar nog over nagepraat werd? Dat gaat je niet meer gebeuren… Geef een Jump Party! Ga samen los op de Trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de Dodge Ball Area.

Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. Dit wordt de Party van het jaar! Ben je net als George met je vrienden graag aan het springen of kijk je liever toe? Het maakt niet uit, wij hebben voor ieder wat wils. Verwen jij jezelf met een warme chocomel met slagroom, ga je voor een gezonde green machine smoothie of deel je gezellig een borrelplank met je vrienden?

We helpen je graag en bewust een keuze te maken, daarom staat er op de kaart of de producten suikervrij of vegetarisch zijn. Denk hierbij aan Slimpie suikervrije siroop of een vegan maaltijdsalade. Geef een beoordeling! Cultuur Forten Kastelen Kerken Molens Monumenten Rondvaart Boerderij Dierentuinen Kinderboerderij Natuur Recreatiegebieden Tuinen Entertainment Bioscopen Kookstudio's Pretparken Recreatiecentra Theater Evenementen April Augustus December Februari Januari Juli Energetisch Centrum Leonardus Wat jouw probleem ook is, er is áltijd een oplossing!

Atrium hospital, Heerlen

Corio Center Funshoppen in één van de mooiste winkelcentrums sinds eeuwen! Museum de Schat van Simpelveld Ontmoet Clara Fey en ervaar het leven tussen de zusters en de kinderen in Huize Loreto, van atelier tot school! Lees meer Website Koop tickets. Kasteel Genhoes Omringd door een gracht, een Engelse tuin en een hoogstamboomgaard, ligt Kasteel Genhoes vrij onopvallend achter de kerk van Oud-Valkenburg!

Nicolaas en Barbara Het oude kerkje in het centrum van Valkenburg is klein, romantisch en wordt al in de dertiende eeuw vermeld!

VISTA college

Gemeentegrot Ervaar de tijdloze kracht van de verbeelding in de Gemeentegrot te Valkenburg aan de Geul! Moeder Anna Het had de hoofdkerk van Heerlen moeten worden, met ca. Sint Pancratiuskerk De Pancratiuskerk ligt aan een tweetal pleinen in het centrum van Heerlen en daar liggen ook ook het beroemde glaspaleis en de oude schelmentoren!

Shimano Experience Center Het Shimano Experience Center is ontstaan vanuit de missie: 'closer to nature, closer to people'. Hellingbos Een bijzondere plek met kruisweg, Lourdesgrot en een mooie begraafplaats! Sint Gerlachuskerk Breng een bezoek aan de Sint Gerlachuskerk en bewonder de unieke frescoschilderingen en de schatkamer! Houthem St. Zwemparadijs Mosaqua Subtropisch zwemparadijs Mosaqua, een compleet dagje uit met de hele familie! Grottentocht Valkenburg Zin in een feestje?

Thermae Thermae 25 jaar bron van goed leven! Wilhelminatoren Attractiepark Kabelbaan Valkenburg Beklim de 35 meter hoge uitkijktoren en geniet van het geweldige uitzicht over Valkenburg en de prachtige omgeving!

Essential Movements Essential Movements is een way of life! Steenkolenmijn Op zoek naar het zwarte goud in de allerlaatste kolenmijn in Nederland! Bowling Valkenburg Het complete uitgaanscentrum voor jong en oud!

Kloosterkerk kapel voormalig Franciscanessenklooster Dit voormalige klooster, Kloosterkerk genoemd, werd aan het eind van de negentiende eeuw gesticht door Duitse nonnen!

Vuursteenmijnen Door het afgraven van deze helling werden hier onbedoeld overblijfselen van jaar oude vuursteenmijnen blootgelegd! Ingendael Natuurgebied Ingendael biedt bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met zeldzame plant- en diersoorten! Kloosterbibliotheek Wittem De kloosterbibliotheek werd eind 19e eeuw gebouwd als theologische bibliotheek van het toenmalige groot-seminarie.

De kerk van 'Sint Bavo' Deze kerk werd in gebouwd. Monulphus en Gondulphus De heiligen Gondulphus en Monulphus aan wie de kerk is opgedragen, waren twee bisschoppen van Maastricht in de 6e eeuw!

Berg en Terblijt. Kasteel Schaloen Kasteel Schaloen is één van de meest sprookjesachtige kastelen van Nederland! Geulpark Loop door de barokke kasteeltuin van Kasteel Oost alleen overdag en struin over de paden langs de meanderende Geul! Wittemer Wijngaard Wahlwiller Tussen de heuvels langs de Zinselbeek bij Wahlwiller ligt nog een stukje aards paradijs!

De Schelmentoren Deze oorspronkelijke verdedigbare woontoren is in de twaalfde eeuw opgetrokken uit breuksteen! Gerlach, ontspanning voor lichaam en geest! Kasteel De Bongard Kasteel de Bongard in Bocholtz heeft één ronde toren, een poorttoren, een ingangsvleugel en één zijvleugel. Caumerbeekdal Het Caumerbeekdal is een groen en weelderig natuurgebied met een schitterende flora en fauna! Museum Valkenburg Tijdens een bezoek kun je de rijke historie van Valkenburg en omgeving, van fossielen tot oude ansichtkaarten bezichtigen!

Marx en Marx Limburgse Kunst In de galerie, gelegen in Valkenburg aan de Geul, is een kwalitatief hoogstaande collectie aanwezig bestaande uit olieverfschilderijen en aquarellen!

Sint Remigiuskerk De Remigiuskerk te Schimmert met de trotse toren, is gebouwd op de fundamenten van de oude kerk uit ! Kids Escaperooms - Sprookjesbos De escaperooms voor kinderen zijn speciaal voor durfals van jaar en van jaar!

Thermenmuseum Het Thermenmuseum is het best bewaarde Romeinse badgebouw van Nederland! Room Escape Heerlen Jij en je team gaan de kamer binnen. Miljoenenlijn De vrijwilligers van de Miljoenenlijn zetten zich al meer dan 25 jaar in om de prachtige spoorlijn dwars door het Heuvelland te onderhouden!

Mergelatelier Aarts Mergelsteen uit de grotten van Valkenburg wordt verwerkt tot unieke souvenirs, relatiegeschenken en voorzien van eventueel bedrijfslogo of tekst, wapenschilden, gravures, beel.

Maak een afspraak!

Cunibertuskerk De kerk van Wahlwiller geniet grote bekendheid in binnen- en buitenland door de wandschilderingen en de kruiswegstaties! Kasteel Meezenbroek Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met: Kasteel Meezenbroek Kasteellaan 3 Heerlen tel Pastorie Bocholtz H. Jacobus de Meerdere De oudste vorm dateert uit en in wordt het gebouw hersteld en uitgebreid aan de rechterkant van de huidige poort tegenover de hoofdingang van de kerk.

De Limburgse koffiebranderij Bij De Limburgse koffiebranderij zijn vijftien unieke koffie soorten in de branderij en winkel verkrijgbaar! Geulhemmergroeve inclusief rotswoning De Geulhemmergroeve in Berg en Terblijt heeft een gangenstelsel van ongeveer 25 kilometer met als bijzonder onderdeel: de rotswoning! Watermolen Schaloen Sjloens meule De molen hoorde van oudsher bij Kasteel Schaloen, vandaar de naam Sjloens meule in het lokaal dialect!

Hubertusmolen Kort na de vorige eeuwwisseling werden in de Franse Tijd op verschillende plaatsen in Limburg nieuwe molens gebouwd en kregen sommige bestaande molens een andere functie. Cycle Center Tweewielerverhuur Belevenis op twee wielen! Dionysius Oorspronkelijk was deze kerk een kleine Romaanse dorpskerk.

Wachttoren Heiligie Remigiuskerk De kerk wordt in voor het eerst genoemd, maar bestaat al langer, dit kun je zien aan de vroegmiddeleeuwse romaanse stijl! Alfa Brouwerij Schinnen Alfa is één van de weinige brouwerijen in Nederland die nog geheel zelfstandig opereren en niet afhankelijk zijn van een groot concern! House of Balance Yoga en Meditatie zijn bij uitstek geschikt om die verstoorde balans te herstellen.

Landgoed Overst Breng een bezoek aan Landgoed Overst, gelegen in het typisch Limburgs panoramalandschap van Voerendaal! Kasteel Geulzicht Tussen Maastricht en Valkenburg, in het prachtige Geuldal, te midden van de bossen en aan de rand van natuurgebied Ingendael ligt Hotel Kasteel Geulzicht.

Sint Benedictusberg met Abdij Ben je op zoek naar meer en wil je de abdij echt bezoeken? Sibberhuuske of Vielaertshof Deze carréhoeve uit de zeventiende eeuw was één van de eerste bewoonde gebouwen op het plateau van Margraten! Parkhotel Valkenburg In Parkhotel Valkenburg vind je een luxe wellnesscenter! Zwamburg Zwamburg kweekt sinds april , eetbare paddenstoelen op reststromen van Limburg! Mergelsteilwanden De mergelsteilwanden liggen ten zuiden en zuidwesten van Valkenburg, hier en daar schittert de mergel bij de steile hellingen!

Natuurtransferium Simpelveld Net buiten Simpelveld ligt een uitgebreid natuurtransferium, vanaf hier kunnen bezoekers diverse wandel- en fietsroutes beginnen! Mystery Unlocked Ontrafel mysterieuze geheimen! De Sint Jansbron De St. Boerderij- en heemkundemuseum Het boerderij- en heemkundemuseum te Schimmert herbergt op een passende locatie een collectie tractoren en machines van na de oorlog!

Wij zijn Valkenburg Wij zijn Valkenburg is een aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in het Zuid-Limburgse Valkenburg! Gamestate Bij Gamestate kan iedereen zich amuseren en genieten van de nieuwste games. Kasteel Valkenburg Kasteel Valkenburg is de enige hoogteburcht in Nederland! Nederlands Mijnmuseum Het Nederlands Mijnmuseum koestert het Limburgse steenkolen- en mijnbouw-verleden!

Trans-Limburg De Trans-Limburg is een driedaags mountainbike avontuur waarbij kilometer en hoogtemeters dienen te worden overwonnen! Museum de Schat van Simpelveld Dit museum, gehuisvest in een monumentaal kloostergebouw, toont een riante kunstcollectie! Wijngaard Fromberg Neem een kijkje bij Wijngoed Fromberg met circa Kabelbaan Attractiepark Valkenburg Breng een bezoek aan de Kabelbaan in Valkenburg aan de Geul en geniet van het prachtig uitzicht!

Vlengendaal en Baneheide Bewonder de landelijke rust en weidse vergezichten, misschien zie je met een beetje verbeeldingskracht al een Romeinse villa voor je opdoemen Darteldome Kerkrade De Darteldome staat voor indoor speelplezier voor de spelende jeugd! E-bikeverhuur Limburg Ontdek Zuid Limburg per elektrische fiets of per scooter! Kakkert Lopen langs de Kakkert. Kloosterbosch Het Kloosterbosch is een bos- en natuurgebied in Zuid-Limburg!

Glowgolf Kerkrade Wie kent het oer Hollandse spelletje midgetgolf niet?