Elisabeth online

Welk nieuws in Hollands Kroon?

Boeren en burgers. Maar liefst 80% van het grondoppervlak van Hollands Kroon wordt gebruikt voor agrarische productie, terwijl ruim 97% van de beroepsbevolking werkzaam is in geheel.

Top 50 beste eBook-acties

LTO Hollands Kroon ziet komst datacenter met lede ogen aan. Nu de gemeente Hollands Kroon op verzoek van Noord-Holland het bestemmingsplan heeft aangepast, trekt de provincie haar eerdere bezwaar tegen de komst van datacenter Agriport in.

LTO Hollands Kroon erkent dat verzet geen zin heeft. Er staan woningen te koop in Hollands Kroon op Huispedia die voldoen aan jouw zoekopdracht.

Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Hollands Kroon. In ons. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en de postcode, Druk op “zoeken”.

Schrijf je in voor de jobalert!

Onze tool gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in. Incluzio Hollands Kroon levert sinds 1 juli zorg en ondersteuning aan iedereen in de gemeente Hollands Kroon. Hierbij gaat het om alle taken in het kader van de Jeugdzorg, WMO en voorliggende voorzieningen. We leveren maatwerk en naar gelang de vraag voeren we dit met eigen gekwalificeerde medewerkers uit of we schakelen gespecialiseerde.